Vår pizza

Vår pizza

I Borgo Valsugana, midt i det fortryllende landskapet i Sydtyrol, har det blitt produsert glutenfri pizza og pasta i over hundre år, med all den erfaringen som en gammel tradisjon.

Liksom till äkta traditionell pizza använder vi här äkta, genuina ingredienser och lägger sedan till vår hemliga ingrediens, glutenfritt!

Mozzarella

Article106_Mozzarella auf Holzbrett

Den milda, trådiga mozzarellan som produceras  med mjölk från Sydtyrolen ger vår pizza dess speciella smak. Det bästa av allt är att den finns även i laktosfri form!

Italienske tomater

Article106_Tomaten auf Tisch

La pasión por la pizza tradicional italiana se nota en lo siguiente: a la base de nuestra salsa, aterciopelada y envolvente, se añaden tomates carnosos y rojos.

Extravirgin olivenolje

Article106_Olivenoel auf Tisch

För att ge vår pizza den värdighet den förtjänar använder vi det italienska kökets gröna guld, extra jungfruolivolja. Oljan ger det där lilla extra som ger fyllighet åt det mesta.

Fyll

Article106_Salami auf Holzbrett

Utvalgte grillede grønnsaker, røkt salami, kokt skinke og champignon er de smakfulle alternativene som vil gjøre selv den mest kresne fornøyd. Fordi pizza er, som man vet, god, men hvis fyllet er god, så er den enda bedre.