Mauro Pizzéria

Gluten free restaurant in Zamárdi
5.0 / 5

based on 2 customer reviews

100 % recommendations

About Mauro Pizzéria

Pizza is back on the menu! Mauro Pizzéria allows people with coeliac disease to enjoy this popular dish to the fullest - gluten-free. Mauro Pizzéria has a special oven for gluten-free pizza. This prevents traces of ingredients containing gluten from contaminating the food. The staff is aware of gluten sensitivity and is always available to help. Gluten-free meals are clearly marked. No more missing out on pizza!

3 Photos and videos

2 Reviews

Write a review
 • Profile picture for user anett33

  Great mood, delicious food

  , by
  recommendation
  Ambience
  Service
  Variety
  Meals
   The Mauro Restaurant is a cozy, clean restaurant with great service. The owner, Mauro, is an italian person, who is celiac too. So he know why the diet is difficult. The pizza is heavenly! I recommend to everyone. :)
 • Profile picture for user anett33

  Kedves kiszolgálás, remek étel

  , by
  recommendation
  Ambience
  Service
  Variety
  Meals
   A tulaj, Mauro, egy olasz úriember, aki egész nap a vendégei között sétál, beszélget, kikéri a véleményüket az elfogyasztott étellel kapcsolatban. Maga is érintett, cöliákiás és laktózérzékeny, így pontosan tisztában van a diéta szigorúságával.
   Nagyon hangulatos, tiszta, igényes étterem, az étel nagyon finom volt. Évek óta nem ettem vékony tésztás pizzát, ilyen finomat meg még talán soha. Mindenkinek bátran ajánlom!